Go to top
VORES METODER
GIVER INDBLIK & SKABER OVERBLIK

SÅDAN TILFØRER VI VÆRDI

Det er essentielt, at arbejdet med forsikringer, skader og risikoforhold sker i én og samme it-løsning. En løsning som tilmed gør det muligt at outsource det administrative arbejde til de rette samarbejdspartnere, mens du bevarer det fulde indblik og overblik. Vi har vendt værdikæden, så alle gør, hvad de er bedst til, mens du bevarer ejerskabet. Det kalder vi at arbejde smartere.

Jo bedre du kan planlægge, desto større budgetsikkerhed opnår du. Det gælder både i forhold til den forebyggende indsats og den løbende tilpasning af udbetalinger og reserver på f.eks. din skadebeholdning. Læg dertil effektiviseringer og en styrket risikokultur – så har du det bedste udgangspunkt for dit forecast.

SÅDAN TILFØRER VI VÆRDI

IMPLEMENTERINGSPROCES

Det er så godt som plug-and-play. En enkel installationsproces krydret med få tekniske krav gør det nemt at komme igang. Og vi hjælper dig igennem hele opstartsprocessen og står klar til at yde din virksomhed support, såvel brugsmæssig som teknisk.

Sammen arbejder vi om den optimale struktur for din datafangst, hvorefter vi tilser, at virksomhedens historik er lagret i løsningen og bliver gennemgået i forbindelse med den indledende undervisning.

Det har aldrig været nemmere at skifte it-løsning.