Go to top
INSUBIZ ACADEMY
DIN FAGLIGE UDVIKLING

InsuBiz tilbyder nedenstående kurser i 2020

Tilmeld dig her

Basiskursus
Læs mere

 

Basiskurset er tilrettelagt med en gennemgang af systemet overordnede opbygning, navigation samt hovedindholdet i basismodulerne i systemet.

Superbruger udd.
Læs mere

Med uddannelsen ønsker vi at sætte fokus på det ansvar rollen indebærer samtidig med at vi sætter fokus på funktioner i systemet, der bør være styret af/koordineret med superbrugeren. Uddannelsen sætter også fokus på superbrugerens rolle i forhold til brugernes løbende ønsker til udvikling af InsuBiz-løsningen.

Forsikringsmodulet
Læs mere

Kurset henvender sig til medarbejdere i forsikringsmæglervirksomheder, der gerne vil vide mere om registrering af forsikringer samt budget- og faktureringsfaciliteten i modulet.

Pensionsmodulet
Læs mere

Kurset henvender sig specifikt til nye medarbejdere inden for pensionsområdet eller til nuværende medarbejdere der har brug for et brush up på mulighederne i InsuBiz.

Præmieallokering
Læs mere

Med præmieallokeringsfunktionen i InsuBiz får du mulighed for at arbejde med præmieallokering på alle forsikringer i ét system og på en måde, hvor du kan få fordel af tidligere års præmieallokeringer.

Risk Managament  modul
Læs mere

Kurset henvender sig primært til medarbejdere i virksomheder, der arbejder i større koncernstrukturer og benytter InsuBiz til styring af aktiver og værdiallokering.

Skademodulet
Læs mere

Kurset er målrettet personer, der på daglig basis benytter InsuBiz til skaderegistrering- og behandling.

FOAK kursus 8.76
Læs mere

– udbydes gennem InsuBiz i samarbejde med Danske Risikorådgivere.
Regres i praksis – grundlæggende færdigheder.

FOAK kursus 8.78
Læs mere

– udbydes gennem InsuBiz i samarbejde med Danske Risikorådgivere.
Ansvarsforhold for kommuner – de nyeste tendenser.

KURSUS OVERSIGT 2020