Go to top
VORES LØSNINGER
TILPASSET DINE BEHOV

INDUSTRI & OFFENTLIGE KUNDER

Dine data, dit ansvar. Effektiv handling kræver viden – som kræver data.  Det kan udtrykkes på mange måder, men det centrale er: dine data er dit guld. Overlad ikke dine data til andre, men tag selv vare på dem. Dyrk dem, kvalificér dem og anvend dem, når de tjener dig bedst. Om det er i en udbudssituation, i ledelsesrapporteringen eller i forebyggelsesøjemed gør ingen forskel. Det vigtige er, at du ser værdien i den viden, der er gemt i dine data, når du arbejder med forsikringer, skader og risikoforhold.

Og hvorfor ikke gøre det i en it-løsning, som er GDPR-compliant, og hvor du altid har styr på, hvem der har adgang til dine data. Kontakt os allerede idag for at høre mere

FORSIKRINGS- & PENSIONSFORMIDLERE

Har du brug for en it-løsning til porteføljestyring, har vi løsningen til dig. Hvad enten det gælder om at holde styr på kundens forsikringsløsninger eller pensionsforhold, så får du en it-løsning, der sætter nye standarder, medvirker til at højne kvaliteten i din administration og giver dig mulighed for at tilbyde din kunde et unikt overblik og ny indsigt. Vores it-løsning er udviklet af fagfolk til fagfolk, og lige netop det aspekt gør os til en stærk samarbejdspartner. Vi ved nemlig, hvad du taler om!

RETURN ON INVESTMENT

Fra flere systemer til ét system. Fra fragmenterede data til helhed i data. Vi oplever ofte virksomheder, der benytter adskillige systemer til styring af deres risikoforhold. Det er ikke optimal udnyttelse af tiden, og det skaber ikke en optimal udnyttelse af datafangsten.

Mange virksomheder benytter rådgivere i arbejdet med risikostyring. Vores råd: Lad rådgiverne arbejde i din løsning – ikke omvendt. Risikostyring starter indefra, kan ikke outsources og kræver, at man som virksomhed tager ejerskab af data. Ved at tage ejerskab demonstrerer du over for din omverden, at du har styr på din risiko. Allerede dér har du skabt grundlaget for din return on investment.

ANALYSE & RAPPORTER

Kommunikation kan være en svær ting. Mange gange udtrykker et billede mere end 1.000 ord, og derfor kan illustrationer eller overbliksbilleder være med til at fremme beslutningsprocesser. Det betyder hurtigere overblik og indblik, enkel kommunikation – og for den, som leverer budskabet, en styrket rolle. Alt det følger med i vores løsning.

Vi har stærke udtræksværktøjer til ledelsesrapportering, vi kan skabe et hurtigt overblik over virksomhedens sårbarhed på udvalgte risikoområder og tilbyde såvel triangulerings- som afløbsrapporter. Og mangler der rapporter, så lad os sammen finde en løsningt på præsentationen af dine data.